Ageris hälsar Office Depot välkommen som ny uppdragsgivare

In Okategoriserade

Vi är väldigt glada och stolta över förtroendet som Office Depot visat genom att välja oss som ny outsourcingpartner för sitt kundcenter. Office Depot är en av de största leverantörerna av kontorsmaterial i Sverige. Genom sina 46 butiker och webshop omsätter Office Depot drygt 1 miljard kronor per år.

Uppdraget började i juni på Ageris center i Solna. Avtalet innefattar en verksamhets- och personalövergång och nu efter sommaren hälsar vi ett antal nya kollegor från Office Depot välkomna. I Ageris uppdrag ingår ansvar för kundservice och fokus kommer att vara vidareutveckling av kundservice vad gäller merförsäljning och digitalisering.

”Vi är mycket nöjda med valet av Ageris som ny outsourcingpartner för vårt kundcenter” säger Margareta Le Calvé, VD på Office Depot.

”Att Ageris har stort kundfokus, delar våra värderingar och har stor branschkunskap var viktiga faktorer i valet av ny partner. Ageris profil kompletterar oss bra och vi ser möjligheter i ett ömsesidigt kompetens- och erfarenhetsutbyte. Vi skapar en ny och stimulerande arbetsplats vilket kommer att smitta av sig positivt i mötet med våra kunder”.

”Att teamet redan känns som en del av Office Depot visar också på ett stort engagemang. Vi har verkligen fått en flygande start i vårt samarbete” avslutar Margareta Lé Calvé.”

Recent Posts
Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med? Skriv en rad om ditt ärende så hör vi av oss så snart som möjligt.