Ageris nyanställer för nytt uppdrag för en ledande bilproducent

By
In Okategoriserade
Ageris nyanställer för nytt uppdrag för en ledande bilproducent

Tuff konkurrens i bilbranschen gör att bilproducenter och dess återförsäljare söker nya vägar att finna kunder och nya sätt att ta hand om och utveckla sina kunder. Ageris har fått förtroendet att bygga upp en ny kundtjänstfunktion för en ledande bilproducent och ett antal personer nyanställs i Solna.

Efter en grundlig utbildning i bilföretagets produkter och tjänster ska kundtjänstteamet arbeta mot högt satta mål och stärka uppdragsgivarens konkurrenskraft på den svenska bilmarknaden.

Johan Johansson, vd på Ageris Kontaktcenter, menar att uppdraget är ett exempel på en trend där kontaktcentret blir allt viktigare för företag med ambitioner att stärka sitt varumärke. Varumärket stärks genom att ha en hög kvalitet i alla kontakter med blivande och existerade kunder. På Ageris är utveckling av kontaktkanaler baserad på webb och kundtjänst ett fokusområde och något som Ageris stödjer flera av sina uppdragsgivare med, fortsätter Johan Johansson som ser fram emot det nya uppdraget.

–       På Ageris är vi mycket stolta över förtroendet vi visats och vi ser fram mot att bistå vår uppdragsgivare och med hjälp av en kvalificerad kundtjänstlösning bidra till vår uppdragsgivares framgång, säger Johan Johansson, vd Ageris Kontaktcenter.

Recent Posts
Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med? Skriv en rad om ditt ärende så hör vi av oss så snart som möjligt.