Ageris satsar på bemanningstjänster

By
In Okategoriserade
Ageris satsar på bemanningstjänster

Ageris är i kontakt med många kontaktcenter rörande outsourcing och i de fall det inte är aktuellt  med outsourcing har vi många gånger sett behovet av bemanningstjänster. Ageris satsar därför nu på bemanningstjänster enligt nedan i syfte att ännu bättre kunna möta marknadens behov.

Om ni just nu funderar på bemanningen inför sommaren. Se länken nedan.
http://www.amga.se/for-foretag/sommarbemanning-med-amga/

 

Pressrelease

AMGA AB, ett nytt ägarlett bemannings- och rekryteringsbolag startas av branscherfarna entreprenörer och tjänsteföretaget Ageris Kontaktcenter AB.

AMGA logga

AMGA erbjuder tjänstemannasektorn dokumenterad erfarenhet och resultat inom service- och försäljningsnäringarna. Tillsammans med Ageris kommer den svenska marknaden inom service och försäljning att bearbetas och erbjudas bemanningslösningar, rekrytering och affärsutveckling.

”Vi kommer från dag ett kunna utmana befintliga bemanningsföretag genom de strukturella fördelarna och den kompetens som uppnås tillsammans med Ageris. AMGA kommer inom verksamheten för personaluthyrning fokusera på att få unga människor i arbete trots kommande beslut om att ta bort ungdomsrabatten.” – Martin Edin, VD AMGA AB

”Ageris är ett outsourcingbolag inom främst kundservice och försäljning. Med vår djupa erfarenhet och breda kompetens kring tjänstesektorn och dess behov vill vi genom AMGA erbjuda ett bra alternativ till de företag som vill driva sin kundservice eller försäljning i egen regi istället för outsourcat. AMGA erbjuder också positiva synergier i vår rekrytering och karriärplanering för våra medarbetare vilket leder till minskad personalomsättning och ökad medarbetarnöjdhet och trivsel. ” – Johan Johansson, VD Ageris Kontaktcenter AB

För mer information kontakta:
Martin Edin, VD AMGA AB
073-511 54 53
martin.edin@amga.se

Johan Johansson, VD Ageris Kontaktcenter AB/SO AMGA AB
070-239 99 53
johan.johansson@ageris.se

Recent Posts
Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med? Skriv en rad om ditt ärende så hör vi av oss så snart som möjligt.