Frukost – Din guide i KPI-djungeln

In Okategoriserade

Vilka nyckeltal är viktigast att mäta och hur coachar man medarbetarna på bästa sätt?

Att mäta och följa upp kontinuerligt är viktigt i alla typer av organisationer och verksamheter. KPI:er (Key Performance Indicator) – nyckeltal – är ett kvantifierbart mått för att mäta nuläget för en viss process eller verksamhet. Via dessa mätpunkter kan man därefter bedöma hur väl det går för verksamheten och hur det ser ut i förhållande till organisationens mål. Det räcker inte bara med att mäta och följa upp relevanta nyckeltal. För att det ska ge någon effekt gäller det att coacha medarbetarna rätt.

Fredagen den 11 november bjuder vi in till ett frukostseminarium med temat ”Din guide i KPI-djungeln”. Morgonens talare är Paula Holmberg och Johan Johansson. Paula arbetar som operativt ansvarig i ett av Ageris uppdrag och Johan är Ageris VD. Tillsammans har de över 40 års erfarenhet i branschen.

Frukost serveras mellan 07.30 – 08.00 och därefter pågår föreläsningen till 09.00.


Frukostseminarium med tema ”Din guide i KPI-djungeln”


Fredagen 11/11 klockan 07.30 – 09.00


Svetsarvägen 8, Solna Business Park

Anmälan är nu stängd för denna gång! Håll gärna utkik efter fler spännande seminarium här på bloggen. Vill du ha information om andra tillställningar och användbara tips om hur du kan skapa en kundservice i världsklass? Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev nedan. 

Nyhetsbrev

Ditt namn*

Din e-post*

Vad är du intresserad av?*
KundserviceOrganisationLedarskapPersonlig utvecklingHR

Recent Posts
Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med? Skriv en rad om ditt ärende så hör vi av oss så snart som möjligt.