Trevlig sommar!

By
In Okategoriserade

Sommarhälsning

Efter en hektisk vår och försommar känns det att sommaren är här. Vi gissar att många av er också har arbetat intensivt den sista tiden för att knyta ihop säcken innan ledigheten. De uppsatta målen för halvåret ska ros i hamn, de sista mötena genomföras och den sista skålen med kollegorna på sommarfesten ska avverkas innan alla skiljs åt för välförtjänt semester. Glada, förväntansfulla och med en ambition att fylla på med så mycket energi som möjligt inför en spännande höst.

Full fart i Solna, Falun och Strömsund inför sommaren
Sommar för oss på Ageris betyder högsäsong för vissa av våra uppdrag och full aktivitet på alla våra center. Stora rekryteringsinsatser med nyrekryteringar och sommarpersonal har gjorts för att få ihop sommartopparna kombinerat med ledigheter och semestrar. Det är en förmån att få arbeta tillsammans med alla entusiastiska och arbetssugna ungdomar som med fräscha ögon tar sig an våra uppdrag.

Tre nya updragsgivare hälsas välkomna
I höstas startade vi ett overflowuppdrag för ett leasingbolag och i januari startades ett nytt nordisk uppdrag i Solna där vi arbetar med orderadministration för en tysk uppdragsgivare som producerar och distribuerar produkter till detaljhandel i Norden. Under våren har vi även startat ett uppdrag för en e-handlare i bil och reservdelsbranschen. Vi hälsar våra nya uppdragsgivare och våra nya kollegor som arbetar med uppdragen mycket välkomna!

Med detta vill vi på Ageris önska Er alla en trevlig sommar med mycket sol och ledighet.

Johan Johansson
VD

Recent Posts
Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med? Skriv en rad om ditt ärende så hör vi av oss så snart som möjligt.